El president de la FAC es reuneix amb els ateneus federats

El president de la FAC es reuneix amb els ateneus federats

Aquestes setmanes, el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, ha mantingut reunions amb tots els ateneus federats. Es tracta d’una sèrie de trobades a les quals les entitats han tingut  l’oportunitat de connectar-se i traslladar les seves inquietuds de cara al proper curs, així com compartir el full de ruta de la federació i conèixer les diferents realitats dels ateneus d’arreu del territori.

Davant del nou horitzó que es planteja a llarg termini durant els propers mesos, el president de la FAC s’ha interessat i ha recollit les demandes i necessitats de les entitats, per tal de treballar conjuntament en la repressa d’una normalitat en l’activitat cultural.  Dos dels eixos clau de les reunions han estat reforçar el suport a les seccions esportives així com treballar pel reconeixement del patrimoni arquitectònic dels ateneus.

Des de la Federació, el president també ha presentat el nou apartat web de serveis de la FAC, més accessible per als usuaris.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.