Últims dies per sol·licitar les Beques de Casals d’Estiu per a infants i joves 2021

Últims dies per sol·licitar les Beques de Casals d’Estiu per a infants i joves 2021

Ja podeu sol·licitar les beques de Casals d’Estiu per a infants i joves d’aquest 2021.

La FAC becarà els primers 30 € de l’import setmanal de les activitats d’estiu adreçades a infants i joves que organitzeu els ateneus federats (sempre i quan l’import setmanal del casal superi aquesta quantitat).

Es podrà demanar un màxim de 3 beques per entitat i per mes. El termini per enviar les places becades és fins el 4 de juliol.

Les beques de Casals d’Estiu formen part de “Tots hi tenim lloc!”, el programa de cohesió social i lleure de la Federació que, des del 2012, ofereix activitats socioculturals dels ateneus a persones que es troben en risc d’exclusió social amb l’objectiu d’acostar-los i integrar-los a la societat.

Les beques van dirigides a totes aquelles persones associades que fan alguna activitat a la vostra entitat i per algun motiu o altre, no poden assumir el cost de l’activitat. 

És per això, que des de la FAC us ajudem a què aquestes persones no hagin de deixar de fer aquestes activitats. Vosaltres, com a entitat, assumiu el cost de la quota de soci i la Federació assumeix una part del cost total de l’activitat.

Podeu fer les sol·licituds de les beques omplint aquest formulari.

Més informació aquí

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.