Inscriu-te a la formació Resiliència en temps de Crisi

Inscriu-te a la formació Resiliència en temps de Crisi

El dissabte 5 de juny a les 10:30h,  tindrà lloc a l‘Orfeó Martinenc una sessió formativa sobre resiliència en temps de crisi adreçada a les entitats que formen part de la Delegació de Barcelona. La sessió serà conduïda per Manuel Delgado, catedràtic de la Universitat de Barcelona en Antropologia Social. La resiliència és la capacitat que tenim les persones per afrontar situacions adverses, recuperar-se i adaptar-se. En aquesta formació parlarem de com treure profit a tot aquest temps que hem viscut de forma diferent donat la Covid.

Per inscriure-us només heu de seguir aquest enllaç.

Més informació barcelona@ateneus.cat

PDF informatiu

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.