El Núria Social d’Olot reobre la seva programació nocturna

El Núria Social d’Olot reobre la seva programació nocturna

L’Ateneu “ El Núria Social”, centre cooperatiu amb seu a Olot, la Garrotxa,  reobre la seva programació de nits. Des del gener, a causa de les restriccions de l’hostaleria, van haver d’adaptar-se als nous horaris per continuar obrint el seu servei de bar,  el qual sustenta el projecte. Durant aquests mesos, la “Cantina del Núria Social” ha mantingut la seva activitat a través de la programació dels “vermuts culturals” als dissabtes al migdia. Una proposta considerada un èxit rotund  i aplaudida per la junta i tots els socis de l’Ateneu. Arran de l’aixecament de les restriccions d’aquest passat 9 de maig, el “Núria Social” ha tornat a la seva activitat nocturna amb diferents espectacles, en aquest cas, als dissabtes a les 20:30h. A continuació, presentem la programació d’aquesta sèrie de representacions:

  • 15 de maig – Mario López. Màgia.
  • 22 de maig – Lolita’s sister. Swing
  • 29 de maig – Las Rubias. Música i teatre.
  • 5 de juny – Mario López. Màgia.
  • 12 de juny – Gitana Shakesperiana. Humor.
  • 19 de juny – Aziza sound System ( Dub) i Dj tropical mystic( afrobeat). Música.

A tots als espectacles es pagarà una entrada de 10 euros amb consumició. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic “ elnuriacultural@gmail.com”. Aquesta cadena d’exhibicions finalitzarà amb una gran festa tropical “ Nuria’s tropical Fest”  al 19 de juny,  funcionant també com a clausura de la temporada de l’Ateneu. Per a més informació sobre la programació es pot consultar la web del Núria social al següent enllaç: http://nuriasocial.org/el-nuria-cultural/

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.