El GEIEG participa al ‘Temps de Flors’ amb l’escena ‘100 i més…’

El GEIEG participa al ‘Temps de Flors’ amb l’escena ‘100 i més…’

El muntatge, dissenyat per Anna Roura i Rosa Maria Canada a les escales de l’entrada de l’edifici Fòrum, s’inspira en el centenari de l’entitat amb flors i plantes que recreen els colors del Grup. Un any més i, després del parèntesi causat per la pandèmia de la COVID-19, les escales de l’edifici Fòrum, tornen a lluir, fins al pròxim diumenge 16 de maig, amb un espectacular muntatge floral del Grup Excursionista i Esportiu Gironí amb motiu del ‘Temps de Flors’ de Girona. Dissenyat per Rosa Maria Canada  i Anna Roura, l’escena està inspirada en el centenari grupista, amb varietats de flors que reprodueixen els colors de l’entitat i una rèplica del logotip dels cent anys. I tot amb el títol de ‘100 i més…’.

Aquesta és la tercera ocasió que Rosa Ma Canada i Anna Roura s’han encarregat de l’elaboració del muntatge del GEiEG de manera voluntària i amb ànim de col·laborar amb l’entitat. Després d’un llarg procés de preparació, Canada explica: “teníem molt clar que volíem que hi hagués molta flor amb els colors grupistes, incorporant elements decoratius”. Roura afegeix que a l’hora de concretar el disseny, reben l’assessorament de floristes que les aconsellen sobre les varietats més adients: “cadascuna té una manera de fer i el seu criteri però ens entenem a la perfecció i després de pensar en el projecte posem tot en comú totes les idees”, assegura.

El muntatge ‘100 i més…’ consta de diversos espais decorats sobre una catifa de gespa natural, on predominen les begònies blanques i vermelles als laterals i en dos esglaons de les escales. A la part superior hi ha dos boles de clavells, una de cada color, col·locades sobre dos peces de fusta. Un altre dels elements destacats de l’escena és el logotip del centenari que han elaborat amb aquíl·lea seca tallada de forma manual i enganxada sobre una tela de sac, juntament amb espiga natural pintada amb esprai negre.

Satisfetes amb el resultat confessen que passen molts nervis esperant que el muntatge agradi a tots els visitants que passin per l’edifici. Rosa Ma Canada diu que “personalment, suposa col·laborar amb la ciutat i, aquest any, també una responsabilitat afegida perquè ens estimem el GEiEG i posem molta il·lusió”. Amb l’experiència de les edicions anteriors, Anna Roura també reconeix que “m’agrada molt la meva ciutat, Girona i, Temps de Flors sempre m’ha entusiasmat”.

Pots veure l’explicació del muntatge clicant aquí.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.