Tornen els jocs de falda a l’Orfeó Badaloní

Tornen els jocs de falda a l’Orfeó Badaloní

L’Orfeó Badaloní, amb la seva ja coneguda vessant musical i el seu desig per a donar eines a la societat en la lluita per la prevenció de les malalties mentals, està preparant un taller obert per a presentar la represa de l’activitat dirigida als més petits i petites de casa: els Jocs de Falda.
El proper dissabte 29 de maig, les famílies amb nens i nenes d’entre 0 i 3 anys podran gaudir d’un tast d’aquesta activitat pensada per a dur-se a terme a partir del setembre d’enguany. Els Jocs de Falda, segons explica el seu impulsor, Jordi Torner, són “jocs cantats que es duen a terme quan l’infant encara no té un domini del seu cos i està en una fase d’adaptació (normalment entre els 0 i 3 anys). Inclouen jocs musicals,
cantarelles i moixaines que serveixen per a transmetre afecte al nadó, captar la seva atenció, reforçar el vincle progenitor-infant i establir el primer esglaó de comunicació a través del gest, el joc i la paraula”.
Els Jocs de Falda són una part del projecte Obrim Portes, guanyador del Premi Ateneus en la categoria Treball en xarxa 2020.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.