El Teatre del Casal La Principal de Vilafranca commemora els seus 100 anys amb un acte on convidarà altres teatres centenaris

El Teatre del Casal La Principal de Vilafranca commemora els seus 100 anys amb un acte on convidarà altres teatres centenaris

Aquest any 2021, el Teatre del Casal la Societat la Principal de Vilafranca del Penedès commemora el seu centenari. Amb motiu d’aquest aniversari, tenen previst organitzar un acte on volen convidar a tots els Teatres centenaris dels ateneus. Per això, demanem a aquelles entitats amb sales de teatre centenàries que omplin aquesta fitxa per saber quants teatres hi volen participar i poder convocar-los. El termini per omplir el formulari finalitza el 26 de juny.

Moltes de les entitats que componen la Federació d’Ateneus de Catalunya, compten amb molts anys d’història, per aquest motiu és important la celebració del centenari del Teatre del Casal La Principal, per demostrar que el moviment associatiu no té data de caducitat i ara és més necessari que mai.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.