Us presentem el nou apartat de serveis de la FAC!

Us presentem el nou apartat de serveis de la FAC!

El nostre compromís des de la Federació d’Ateneus de Catalunya és acompanyar i ajudar a totes les entitats federades. És per això que creem el portal de serveis de la FAC, un lloc on trobareu informació actualitzada sobre la totalitat de serveis dels què disposeu, des dels serveis propis de la federació, els ofertats per les empreses amigues, el valor afegit de formar part de la Federació, el nostre catàleg d’activitats o avantatges pels socis.

Us oferim diferents tipus de serveis amb l’objectiu de donar-vos suport i adaptar-nos a les vostres necessitats, a més comptem amb un servei de xat on podeu fer les vostres consultes.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.