Torna Camins d’Ateneus Sants-Montjuïc

Torna Camins d’Ateneus Sants-Montjuïc

Tornen els Camins d’Ateneus! Una ruta per descobrir les entitats culturals i ateneus del barri de Sants.
La sortida tindrà lloc a les 8:45h des de Plaça Espanyades de la torre que mira a l’esquerra de Montjuïc, i  la ruta continuarà fins al Castell de Montjuïc, ens endinsarem per la muntanya  per camins que ens portaran al castell i seguirem per un camí que el rodeja tot veient el port . Continuarem fins arribaral Centre Catòlic de Sants.

El projecte CAMINS D’ATENEUS és un projecte impulsat des de la delegació Territorial de Barcelona de La Federació d’Ateneus de Catalunya que busca fomentar la cohesió territorial des de la diversitat dels ecosistemes comunitaris (escoles, biblioteques, centres cívics, casals de barri, hotels d’entitats, ateneus, casals de joves i de gent gran, associacions de veïnes i veïns, comerç, altres entitats, ciutadania no organitzada, administració pública, etc.). Visibilitzant i donant a conèixer aquests espais es vol atraure i fomentar la participació de nous segments de població en l’oferta cultural proposada pels ateneus.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.