Dissabte 8 de maig es va celebrar el XII Consell XTAC al Teatre de Sarrià

Dissabte 8 de maig es va celebrar el XII Consell XTAC al Teatre de Sarrià

La dotzena edició del Consell XTAC es va celebrar a les instal·lacions del Teatre de Sarrià amb una assistència massiva dels responsables dels teatres de la Xarxa. El consell de la XTAC se celebra semestralment i es tracta d’un punt de trobada per totes les entitats que formen part de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya. S’hi tracten diversos temes que tenen a veure amb la planificació a llarg termini, com poden ser les produccions coordinades (com les obres: ‘Perduts’, ‘Bruna’, ‘Palmira’, entre d’altres) o les produccions pròpies anuals (com ‘Una altra estrena’ o ‘36 Preguntes que faran que t’enamoris‘), però també tots aquells aspectes que afecten al dia a dia de les entitats.

Entre els temes més destacables que es van tractar al consell, cal remarcar que es va aprovar la memòria de l’any 2020, es van presentar les Residències Teatrals de l’any 2022 i la producció pròpia de la FAC. Durant l’acte també es va presentar el conveni de col·laboració entre la FAC i el Cicle Gaudí de cinema.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.