La comèdia ’36 preguntes que faran que t’enamoris’ es representa al Cercle Català de Madrid

La comèdia ’36 preguntes que faran que t’enamoris’ es representa al Cercle Català de Madrid

El proper dissabte 15 de maig, a les 18:00 hores, tindrà lloc al teatre del Centre Català de Madrid la representació de la comèdia ‘36 preguntes que faran que t’enamoris’, una producció de la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC).

36 Preguntes, que es representarà a Madrid en la seva versió original en català, és una comèdia escrita i dirigida per Pere Anglas (El funeral de Mary-Lin, Separacions, L’home inacabat) inspirada en l’experiment que el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer el 1997 sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat.

Interpretada per Xavier Alomà i Lara Correa, integrants de la jove companyia Els McGregor Teatre (Up All Night, Potser, Ròmul el Gran, Les Cigonyes vénen de Tailàndia), es tracta d’una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt “friqui” que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.