La FAC presenta la seva oferta de serveis al Recercat d’enguany

La FAC presenta la seva oferta de serveis al Recercat d’enguany

L’Institut Ramon Muntaner ha organitzat per als dies 7, 8 i 9 de maig la dissetena edició del Recercat. Jornada de Cultura i Recerca Local, a la ciutat de Tortosa, aprofitant l’avinentesa que enguany també és Capital de la Cultura Catalana.

L’edició d’enguany, que serà en format híbrid amb activitats presencials a diversos espais de la ciutat de Tortosa i actes en línia, compta amb la participació de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que ha col·laborat en l’exposició amb una presentació de la seva carta de serveis que es basen tant en una assessoria i un guiatge gratuït a les entitats per resoldre problemes i dubtes concrets, com en la intermediació i descomptes per a les entitats amb les empreses amb què la Federació té convenis vigents. L’objectiu és donar suport i continuïtat a les entitats federades en funció de les necessitats del teixit ateneístic.

D’altra banda, també s’ha aportat un recull de les activitats que organitzen les delegacions territorials:

  • Dansa, música i patrimoni: la tríada cultural que projecta Àneu arreu
  • Concurs-Exposició Nacional de Roses del Centre de Lectura de Reus
  • Concurs infantil de Sant Jordi: “La Lia, Sant Jordi i jo”
  • Festival DONA – Art en femení

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.