El Consell Cultural de les Valls d’Àneu anuncia la 30a edició del ‘Dansàneu’

El Consell Cultural de les Valls d’Àneu anuncia la 30a edició del ‘Dansàneu’

El dia 4 de gener de 2021, el Consell Cultural de les Valls d’Àneu va anunciar les dates de la 30a edició del Festival de Cultures del Pirineu ‘Dansàneu‘, tot i les incerteses derivades de l’actual pandèmia. El president del Consell Cultural de les Valls d’Àneu, Ferran Rella, va explicar que el Dansàneu tindrà lloc del 25 de juliol a l’1 d’agost de 2021, ambdós inclosos, unes dates consensuades amb la Mancomunitat de municipis de les Valls d’Àneu que pretén descongestionar la gran oferta cultural del mes d’agost.

En l’acte de presentació celebrat a l’església de Sant Vicenç d’Esterri d’Àneu, també es va compartir la imatge d’aquest 30è aniversari encarregada a l’il·lustrador barceloní Arnal Ballester, i es va aprofitar per desglossar els eixos principals de la seva programació, centrats en la memòria històrica, la recuperació patrimonial, el suport als projectes pirinencs i les propostes artístiques de qualitat i de caràcter festiu. A més, es durà a terme una ruta a Sorpe, la qual finalitzarà amb una acció artística al Prat de Fuster. Cal tenir en compte que en aquest punt, el 18 d’abril de 1938 van ser afusellats i enterrats una desena d’homes per part de les tropes franquistes, dels quals ara se n’han trobat les restes de vuit d’ells. Finalment, i sumant esforços amb el programa ‘Música i exili’ del Departament de Cultura, es recordarà la figura de l’activista i cantautora Teresa Rebull.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.