La FAC, la FGATC i la AADPC celebren el Dia Mundial del Teatre

La FAC, la FGATC i la AADPC celebren el Dia Mundial del Teatre

Des de la FAC, la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC), la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya (FGATC) i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) ens unim d’enguany per cel·lebrar el dia Mundial del Teatre.

El manifest, signat aquest any per Jordi Almirall de la FGATC, posa l’accent en el valor del teatre tant professional com amateur en la nostra societat. Podeu llegir el manifest aquí. 

Portaveus de les diferents associacions hem participat en un vídeo col·lectiu on reivindiquem el valor del Teatre en el nostre dia a dia, imprescindible per a tots nosaltres i més considerant el context actual.

Ens adherim també al manifest internacional signat per l’actriu britànica Helen Mirren, un text que uneix a diferents associacions i col·lectius d’arreu del món amb un mateix missatge. Podeu llegir el missatge Internacional aquí. 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.