Crida als ateneus republicans: Apunteu-vos a ‘Ateneos republicanos’

Crida als ateneus republicans: Apunteu-vos a ‘Ateneos republicanos’

L’Ateneo Republicano de Asturias, conjuntament amb altres ateneus de la península ibèrica, van celebrar a finals de l’any passat una trobada d’ateneus republicans amb un únic objectiu: establir aliances des d’aquest àmbit cultural, per transformar l’estat espanyol actual en una república.

L’aliança ha donat pas a la redacció del document fundacional de la Coordinadora Republicana de Entidades y Ateneos, el CREA. Amb l’objectiu final de l’adveniment d’una nova república, els ateneus participants es comprometen a promoure els valors que recullen la llibertat, la igualtat i la fraternitat, i que se sustenten en la Declaració Universal dels Drets Humans.

Des de la Federació d’Ateneus de Catalunya hem rebut la invitació per part d’aquest òrgan, perquè qualsevol dels nostres ateneus que comparteixin aquests objectius i així ho vulguin, s’hi puguin adherir i col·laborar.

Per a tots els ateneus que estiguin interessats en col·laborar d’aquest projecte, o simplement vulguin més informació sobre la matèria, cal escriure un correu electrònic al representant de l’ateneu asturià, Alejandro Villa Allande villaallande@yahoo.es

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.