Amics de la Unesco de Barcelona i el Centre de Sant Vicenç de Sarrià, presenten el ‘I Cicle de Música de Cambra Amics d’Unesco Barcelona’

Amics de la Unesco de Barcelona i el Centre de Sant Vicenç de Sarrià, presenten el ‘I Cicle de Música de Cambra Amics d’Unesco Barcelona’

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la direcció musical de Maria Canyigueral, presenten el ‘I Cicle de Música de Cambra Amics d’Unesco Barcelona’ al Teatre de Sarrià. Un total de set propostes musicals que es podran gaudir durant la primavera i la tardor del 2021.

Es tracta d’un cicle que neix amb l’entusiasme d’impulsar una nova oferta musical a la ciutal Comtal amb l’objectiu d’esdevenir un reclam cultural de referència, tant per la qualitat i diversitat de la seva programació com pel renom i trajectòria internacional dels intèrprets, amb gran afluència d’artistes de casa nostra.

Aquesta primera edició inclou un monogràfic dedicat a Brahms, obres de dones compositores com Rebecca Clarke, Ethel Smyth i Clara Schumann, la integral de Sonates per violí i piano de Beethoven en tres concerts consecutius, i molt més que anirem revelant. Els músics que conduiran al públic per aquests set viatges musicals són Isabel Villanueva, Arnau Tomàs, Abel Tomàs, Pau Codina, Lana Trotovsek, Maria Florea, Anna Douglass, Boris Bizjak i Maria Canyigueral.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.