La FAC fa una crida als ateneus de la Federació per celebrar el ‘Dia del teatre’

La FAC fa una crida als ateneus de la Federació per celebrar el ‘Dia del teatre’

La FAC fa una crida als ateneus de la Federació perquè se sumin a la celebració del Dia del Teatre, el proper 27 de març. La FAC ha preparat un video manifest conjuntament amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya. En aquest video hi participaran integrants de les diferents organitzacions i els presidents de les mateixes i serà enviat a les entitats al voltant del dia de la celebració. Val a dir que en un moment tant delicat com aquest, és encara més important enfortir i visibilitzar la cultura i demostrar que el món teatral i el de l’associacionisme sortiran més forts que mai.

Els darrers anys, la FAC s’ha coordinat amb l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya, per organitzar una trobada que acollia un teatre diferent cada any, on els presidents feien un discurs i es llegia un manifest, tot seguit d’una petita actuació amateur i una professional. Malauradament, aquesta celebració presencial no podrà torna a recuperar-se fins que acabi la crisi sanitària actual.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.