L’Assemblea General Ordinària aprova 102 accions a desenvolupar durant l’AGO 2021

L’Assemblea General Ordinària aprova 102 accions a desenvolupar durant l’AGO 2021

El passat dissabte 13 de març es va celebrar l’Assemblea General Ordinària (AGO) de la Federació d’Ateneus de Catalunya, en la qual es van avaluar les accions i els comptes de l’any passat, tenint en compte el dificilíssim context en el qual es va entrar a partir del mes de març. En aquesta assemblea, celebrada telemàticament, es va presentar també el Projecte de la FAC 2021.

Arrel del 6è Congrés de Catalunya celebrat el passat 2019, entre els mesos de novembre i febrer, des de la FAC s’ha coordinat un grup motor amb voluntaris de diferents ateneus federats per acordar quines accions concretes – vinculades a l’execució d’objectius del Congrés – es volen prioritzar per aquest any i que han sigut ratificades per l’Assemblea General Ordinària de socis.

S’han proposat 102 accions a dur a terme, tant per part de la FAC com per part de les entitats, que s’han discutit i ratificat entre els socis assistents, tancant així el Pla d’execució de la FAC 2021. Totes les accions que es duran a terme aquest any, surten de les línies acordades pel Pla Estratègic 2020 – 2026, que vol dibuixar el recorregut i accions concretes que haurà de dur a terme l’ateneisme per assolir els objectius proposats al passat 6è Congrés d’Ateneus.

Entre aquestes en destaquen l’edició de guies temàtiques d’interès pel funcionament de les entitats, reforçar i promocionar les eines informàtiques de la FAC (SIFAC), presentar la nova web de serveis de la FAC, promocionar projectes que fomentin el treball amb altres entitats associatives o aportar les eines necessàries per l’autoconeixement i estudi de les entitats, que són només alguns dels reptes que s’ha plantejat la FAC per aquest any, així com emplacem a les entitats a caminar conjuntament amb aquestes accions per construir el moviment ateneista que volem.

El president de la FAC, Pep Morella, va valorar molt positivament l’actitud de l’ateneisme davant d’una nova edició insòlita de l’AGO, per via telemàtica, “pel bon funcionament de la FAC es molt important la participació activa de totes les entitats federades a les reunions i assemblees”. L’Assemblea es va completar amb un centenar d’assistents connectats representant una setantena d’ateneus.

Consulta la documentació aprovada:

Memòria 2021

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.