Ajut Impulsa’t 2021: termini 21 de març

Ajut Impulsa’t 2021: termini 21 de març

Els ajuts Impulsa’t 2021 venen definits amb el termini final del 21 de març, per la qual cosa totes les entitats que estiguin interessades en sol·licitar aquest ajut que es convoca anualment, hauran de presentar els dos documents de sol·licitud que adjuntem aquí abans d’aquesta data.

En cas de no presentar aquesta documentació en la data establerta, no es podrà optar a aquest ajut. Les entitats que ja han presentat aquests dos documents, no cal que facin cap acció més.

El Programa Impulsat de la FAC va néixer amb la finalitat d’ajudar a les entitats federades a programar tallers, exposicions, xerrades i actuacions en viu. Funciona a través d’un ajut econòmic a totes les entitats federades que així ho sol·licitin. Des de la FAC podrem confirmar-vos l’import d’aquest ajut i l’import mínim a justificar quan sigui convocada i finalment atorgada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Sol·licituds:

Document de sol·licitud de l’Impulsa’t 2021
Declaració OSIC

Fes-nos-les arribar per correu electrònic a impulsat@ateneus.cat

Tags: impulsa't

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.