L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VIII Beca de recerca històrica «Terra d’Ateneus»

L’Institut Ramon Muntaner i la Federació d’Ateneus de Catalunya convoquen la VIII Beca de recerca històrica «Terra d’Ateneus»

L’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) convoquen la vuitena edició de la Beca de recerca històrica «Terra d’Ateneus». Aquest ajut, dotat amb 3.000 euros i la publicació del treball per l’Editorial Afers, es va crear el 2014 per incentivar l’elaboració de projectes centrats en l’estudi de la repercussió social de l’associacionisme cultural ateneístic en algun indret de l’àmbit català i des del punt de vista històric.

La convocatòria és oberta a totes les persones investigadores de centres d’estudis locals i comarcals i el termini de presentació de les sol·licituds és el divendres 14 de maig. Pel que fa a la realització del treball, el termini serà entre juliol de 2021 i juliol de 2022.

A l’hora de puntuar els treballs presentats es tindran en compte criteris com l’interès científic del projecte, la metodologia de treball i l’historial científic dels sol·licitants i es donarà preferència als estudis de territoris i ateneus que estiguin federats i als que tractin temes inèdits en la zona escollida.

CONSULTA LES BASES DE LA BECA TERRA D’ ATENEUS_2021

Més informació:

 Institut Ramon Muntaner: 977 401 757 / www.irmu.org / nuria@irmu.org

Federació d’Ateneus de Catalunya: 932688130 / ateneus.cat /ateneus@ateneus.cat

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.