Estalvia fins un 10% en la factura energètica del teu ateneu

Estalvia fins un 10% en la factura energètica del teu ateneu

La Federació d’Ateneus ha arribat a un acord amb Idonium Energy SL que prepara licitacions de compra d’energia agrupada buscant el millor preu possible pel soci.

De l’acord se’n podran beneficiar tots els ateneus federats i l’empresa s’encarregarà de vetllar pels interessos energètics col·lectius del conjunt de l’ateneisme.

El cost de l’electricitat és un dels principals frens per a la competitivitat de les empreses, i, sobretot, per a les societats culturals. La millor manera de reduir la factura elèctrica és a través de la compra agregada: un grup d’empreses consumidores amb capacitat de negociar les millors condicions.

Idónium Energy és l’empresa delegada per la FAC per gestionar-ho i defensar els interessos energètics del col·lectiu. Aquesta direcció tècnica garanteix que tots els socis puguin tenir una atenció especialitzada i molt propera, al seu abast i en tot moment.

Aquest es un servei exclusiu per socis de la FAC

La participació al Grup d’Energia Agregada de la FAC és oberta a totes les entitats associades: com més ateneus us adheriu, millors preus aconseguirem.

L’experiència en grups de compra, ha demostrat que es pot assolir un estalvi mig del 10% en la factura energètica respecte a la compra individualitzada.

Com formar part del grup de compra agregada 

Si voleu formar part d’aquest servei cal omplir  aquest full degudament omplert retornar-lo pr correu electrònic a ateneus@ateneus.cat, abans del  31 de març de 2021. Pels que no ens ho enviïn abans d’aquesta data no podem garantir que puguin formar part del grup.

A partir d’aquí es procedirà durant el mes d’abril a fer  els  tràmits de sol·licitud , esperant que durant el mes de maig i juny es puguin obtenir majors reduccions del preu de compra i es puguin signar les renovacions i noves adhesions durant el mes de juny.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.