Arriba una nova tertúlia del cicle ‘Ateneus x la Democràcia’, programada pel dia 16 de març

Arriba una nova tertúlia del cicle ‘Ateneus x la Democràcia’, programada pel dia 16 de març

El col·lectiu de la Federació d’Ateneus de Catalunya ‘Ateneus x la Democràcia’, ha organitzat per al dimarts, 16 de març, a les 19h, una tertúlia de nivell que es podrà seguir des del canal de Youtube de la FAC. La xerrada girarà al voltant del paper que juga el sistema assembleari com a mètode d’organització dins el món ateneístic, una reflexió ben necessària donat que ha estat la manera de dirigir els ateneus ara i des de sempre.

Els ponents de la xerrada seran:

  • Carme Porta – tècnica en imatge fílmica. Ha estat diputada al Parlament de Catalunya i secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania 2006-2011. Actualment és cap de comunicació de Fundació Surt i participa de diferents projectes periodístics.
  • Lluís Puig – director artístic, dansaire, músic i polític català, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya el 2017. És responsable d’acció cultural i difusió del Consell per la República. Actualment exiliat a Brussel·les.
  • Salvador Casals – Gestor Cultural, expresident de la Federació d’Ateneus de Catalunya, membre del CoNCA

‘Ateneus x la Democràcia’, és una plataforma que aglutina una dotzena d’entitats posicionades a favor de l’autodeterminació del país, i periòdicament organitza actes per promoure el debat al voltant de la situació actual de Catalunya i el seu futur, com també per fer difusió de l’activitat del conseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig.

Arran del referèndum del Primer d’Octubre de 2017; el 2018 la plataforma d’ateneus va organitzar un concert a Brussel·les amb tots els integrants d’A Grup Vocal, on van estrenar l’espectacle ‘Octubre’, que va incloure una recepció posterior a la Casa de la República, residència del president Puigdemont a Waterloo. Des del col·lectiu es convida a la resta d’ateneus de la Federació a adherir-s’hi.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.