La renovació del Consell de Ciutat de Barcelona està en marxa

La renovació del Consell de Ciutat de Barcelona està en marxa

L’any passat i aquest 2021 s’estan renovant els membres que formen part del Consell de Ciutat de Barcelona. Actualment, el formen representants dels grups municipals, d’entitats, institucions, consells sectorials, persones de renom ciutadà, ciutadania, etc; que es van renovant cada legislatura, és a dir, cada quatre anys, amb la intenció de donar noves oportunitats a totes aquelles persones que en volen formar part.

El compromís i la corresponsabilitat són adjectius que defineixen molt bé a totes aquelles persones qui el formen. Les persones membres del Consell són actives, amb iniciatives i ganes de millorar dia rere dia la seva ciutat. Es creen Grups de Treball per reflexionar sobre un tema en concret, debatre els principals problemes de la ciutat i acabar proposant unes conclusions en forma de propostes de millora.

Una part dels membres del plenari del Consell de Ciutat la formen els ciutadans i ciutadanes de Barcelona, escollides aleatòriament a través del padró d’habitants i que han decidit voluntàriament que estan disposats i disposades a formar-ne part.  Seran aquestes les persones que passaran a formar part d’aquest òrgan un cop formalitzat el seu compromís. Es tracta doncs, d’un espai de participació ciutadana a l’abast de tots els barcelonins i barcelonines.

A més a més, des del Consell de Ciutat també s’ha proposat la candidatura de vuit persones per a que siguin considerades, entre les noves incorporacions, com a persones de renom ciutadà. I també des dels Consells Sectorials estan proposant els nous representants a formar part d’aquest òrgan de participació de la ciutat.

Més informació

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.