La Delegació de Barcelona es registra en el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB)

La Delegació de Barcelona es registra en el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB)

El Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) és una associació privada sense ànim de lucre – promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona – presidida pel president/a de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El PEMB és un instrument per identificar les necessitats i potencialitats del territori a mig termini, preveure les tendències i amenaces i fer propostes per afrontar el futur en les millors condicions.

El PEMB, ha iniciat el nou procés ‘Barcelona Demà. Compromís Metropolità 2030’ que durant el 2021 portarà a l’elaboració conjunta de les estratègies de desenvolupament de la Regió Metropolitana de Barcelona, en diferents àmbits, i la conseqüent posada en marxa de les missions i projectes relacionats durant els propers 10 anys. S’està dissenyant com un procés col·laboratiu i compartit, “cocreat”, del que justament ara s’estan configurant el mapa de les organitzacions amb les que ens agradaria comptar en alguna de les fases, i que anomenem Mapa d’actors del procés.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.