Ja podeu consultar el cicle de xerrades ‘Reflexions sobre una nova realitat’ impulsat per la delegació Terres de Ponent

Ja podeu consultar el cicle de xerrades ‘Reflexions sobre una nova realitat’ impulsat per la delegació Terres de Ponent

La Delegació Terres de Ponent de la Federació d’Ateneus de Catalunya va impulsar un cicle de debats per reflexionar sobre les conseqüències derivades de l’actual crisi de la Covid-19 i així aprofundir sobre totes les seves implicacions.

Per fer-ho possible es va organitzar un cicle que va recórrer bona part del territori de Ponent i que estava basat en tres grans blocs temàtics d’especial rellevància com són: l’economia, la societat i la cultura. Amb aquestes reflexions es pretén donar les claus per poder afrontar els nous reptes provocats per la pandèmia.

Podeu consultar el llibret amb el resum de les xerrades i biografies dels ponents aquí.

Accediu aquí a la  llista de reproducció amb les xerrades completes.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.