Presentació del 5è llibre ‘Terra d’ateneus’ al Centre de Lectura de Reus

Presentació del 5è llibre ‘Terra d’ateneus’ al Centre de Lectura de Reus

Aquest divendres 12 de febrer a les 19:00 hores es presentarà el 5è llibre corresponent a la beca ‘Terra d’ateneus’: Catalunya a Bèlgica. Història del Casal Català de Brusel·les (1920-2020) de Jordi Bohigas, i publicat per l’editorial Afers, al Centre de Lectura de Reus.

A l’acte de presentació hi intervindran la Directora General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural Àngels Blasco, el president de la FAC Pep Morella, Lluís Miquel Pérez, Josep Santesmases i l’autor del llibre Jordi Bohigas. 

El llibre examina l’associacionisme cultural dels catalans a l’exterior a partir d’un estudi de cas: la història del Casal Català de Brussel·les des de la seva fundació, a final de 1930, fins al present. Investigant les fonts documentals i orals existents, l’autor aconsegueix realitzar el perfil històric de l’entitat de referència social i cultural dels catalans de Bèlgica, tot situant el seu naixement en el context de la creació d’altres entitats catalanes d’arreu del món. Aquesta és la tercera presentació del llibre, després de les que van tenir lloc tant a Brussel·les com a Girona durant el 2020.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.