Explica’ns quin ha estat l’impacte de la covid-19 al sector artístic i cultural

Explica’ns quin ha estat l’impacte de la covid-19 al sector artístic i cultural

Amb motiu de la situació extraordinària que s’ha viscut durant l’any 2020, el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (el CoNCA) ha preparat un qüestionari per analitzar l’impacte de la crisi sanitària i econòmica en el sector cultural. Malgrat la pandèmia global continua limitant de forma molt important l’activitat cultural i artística, és hora de fer un primer balanç de com les mesures preses per lluitar contra el virus han afectat el teixit de les empreses i els treballadors culturals.

Amb aquest objectiu, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya us demanem que respongueu el qüestionari que trobareu en aquest enllaç i que promou el CoNCA. Només trigareu 10 minuts i ens ajudareu a conèixer millor la situació del sector cultural i artístic de cara a fer recomanacions a les administracions públiques amb l’objectiu final d’accelerar la recuperació durant l’any 2021.

El qüestionari va adreçat a qualsevol persona que treballi o desenvolupi la seva activitat professional en els sectors artístics i culturals del país. Podeu contestar-lo com a representants d’una empresa, institució o organització cultural o com a persona física que desenvolupa la seva activitat professional en aquest sector.

Els resultats d’aquest qüestionari es publicaran a l’Informe Anual de la Cultura i de les Arts 2020 que el CoNCA té previst presentar el proper mes de juny.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.