Convocatòria oberta de residències artístiques 2021

Convocatòria oberta de residències artístiques 2021

Per tercer any consecutiu i per tal de posicionar-se clarament a favor de la creació, oferir cultura de qualitat als nostres socis i veïns, i donar suport als creadors locals, la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) a través de la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC) obre una convocatòria de residències artístiques als ateneus adreçada, exclusivament, als artistes professionals.

Aquestes residències permetran a les companyies tenir un espai d’assaig a un dels ateneus de la XTAC durant 3 o 4 mesos. A més, l’acord també inclou la programació d’una funció d’estrena al mateix ateneu posterior al període d’assaig. És per això, que els projectes presentats no poden haver estat estrenats prèviament.

Entre les residències de convocatòries anteriors trobem espectacles com  La Ciutat Llunyana, Poldo, o La Gran Fuga.

Per tal d’optar a aconseguir una residència de la FAC i la XTAC cal omplir  la documentació especificada a les bases a xtac@ateneus.cat. Les companyies tenen temps fins al 4 d’abril de 2020.

Trobareu les bases i més informació al web de l’XTAC.  

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.