El PROCICAT actualitza les restriccions vigents. Els equipaments culturals mantenen el 50% de l’aforament

El PROCICAT actualitza les restriccions vigents. Els equipaments culturals mantenen el 50% de l’aforament

El Govern de la Generalitat, a través del PROCICAT ha actualitzat el document de mesures i restriccions de cara als propers dies, i que es poden consultar a la resolució SLT/275/2021 publicada aquest dissabte, 6 de febrer.

Les mesures entraran en vigor a partir de dilluns, 8 de febrer, i pel que fa als equipaments culturals i el món de l’associacionisme, no presenten grans novetats. Tanmateix, entre les principals, s’hi compten:

  • S’acaba el confinament municipal, però no el comarcal. Per tant, la ciutadania podrà sortir del seu municipi, però no si aquest moviment implica un canvi de comarca.
  • En referència al teletreball, el PROCICAT demana que s’apliqui en la seva totalitat, llevat dels casos extraordinaris en els quals no sigui possible.
  • A nivell escolar, als cursos universitaris es mantindrà el teletreball, excepte en el primer, on es podrà reprendre parcialment l’activitat presencial.
  • Els equipaments esportius podran obrir en un 30%, amb un màxim de 6 persones i l’ús de la mascareta.
  • L’horari d’obertura de la restauració s’amplia una hora per franja: de 7:30h a 10:30h, i de 13h a 16:30h (exterior 100% i interior 30% d’ocupació).
  • En l’àmbit teatral i de sales, es manté el 50% d’ocupació amb un màxim de 500 persones (si la ventilació és òptima, màxim 1.000).

Cliqueu aquí per veure la infografia que ha publicat el Departament de Salut de la Generalitat.

Des de la FAC us seguirem informant de les noves mesures a mesura que es vagin publicant.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.