‘Notes del Nord’, el cicle de cançó d’autor del 2021 a la Delegació Territorial de Girona

‘Notes del Nord’, el cicle de cançó d’autor del 2021 a la Delegació Territorial de Girona

‘Notes del Nord’ és el nom de l’activitat anual de 2021 de la Delegació de les Comarques Gironines. Es tracta d’un cicle musical itinerant de sis cantautors i cantautores de les comarques gironines que girarà pels diversos ateneus del territori durant el segon semestre de 2021. Els artistes que participaran al cicle Notes del Nord seran David Mauricio, Tom Hagan, Lakaste, Stene Moshka, Marina Prat i Madamme Mustash, que presentaran en solitari el seu repertori de cançons de creació pròpia.

Així doncs, el cicle comptarà amb un total de sis propostes musicals originàries de les comarques gironines i cada ateneu podrà triar quants concerts i quins artistes programen entre juliol i desembre.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.