La FAC es planteja arribar a un conveni amb l’SGAE per agilitzar els tràmits de pagament dels drets d’autor

La FAC es planteja arribar a un conveni amb l’SGAE per agilitzar els tràmits de pagament dels drets d’autor

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’està plantejant d’arribar a un conveni amb l’SGAE per poder facilitar a les entitats el tràmit de pagament de drets d’autor. La FAC ha arribat a aquesta conclusió després de tot un seguit de reunions on ha copsat les dificultats burocràtiques que suposa per les entitats adherides a la FAC aquest tràmit.

Tenint en compte que tot aquell que utilitzi autories de textos, música o altri, ha de pagar els corresponents drets d’autor a l’SGAE o a qui tingui la propietat, la FAC planteja omplir una enquesta a totes les entitats que tinguin interès a adherir-se a aquesta iniciativa per poder negociar una solució conjunta que contribueixi a abaratir, també, els costos d’aquests drets.

L’enquesta es podrà omplir fins el 16 de febrer, i les dades que se’ns facilitin seran d’ús exclusiu per la FAC.

 

Tags: ateneus SGAE

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.