‘La Cate’ engega la segona edició del cicle d’acció musical ’66butaques’

‘La Cate’ engega la segona edició del cicle d’acció musical ’66butaques’

La Cate de Figueres ha presentat la segona edició del cicle d’acció musical ’66butaques’ amb una programació per a tots els públics que inclou les actuacions d’artistes com Anna Andreu, Penélope, Jorge da Rocha, Lil Russia & Jahzzmvn i Flamaradas. Tot i els contratemps i dificultats causades per la crisi sanitària, l’entitat ha iniciat aquesta segona temporada amb l’actuació del grup musical local Penélope, que ha comptat amb l’assistència de més de 70 persones del municipi.

L’entitat figuerenca aposta per aquest projecte nascut el mes d’octubre de 2019, que enguany presenta la segona edició que tindrà lloc de gener a juny de 2021 i que manté l’esperit alternatiu i de proximitat que el caracteritza, amb una programació eclèctica pensada per a tot tipus de públic i amb un doble denominador comú: la qualitat i l’originalitat.

L’Alt Empordà disposa d’una gran oferta musical en format de grans festivals concentrada a l’estiu. Per contra, la resta de l’any l’oferta estable de música moderna en directe és, proporcionalment, molt reduïda. Aquesta situació fa que moltes propostes musicals originals i no comercials es trobin en una situació de pràctica invisibilitat per al públic local i alhora, que els artistes no disposin de massa espais per mostrar aquest tipus de treball.

El projecte ’66Butaques. Acció musical’ vol cobrir una part d’aquest espai desatès i fer-ho des d’una perspectiva i format en el qual la música sigui la seva principal raó de ser, per davant de la festa i el concepte de gran esdeveniment. I fer-ho buscant una relació públic-artista més íntima i la generació d’un espai de coneixement i intercanvi.

Un projecte que, en coordinació amb la resta d’agents culturals de la ciutat, vol aportar el seu gra de sorra en fer de Figueres una ciutat culturalment més rica.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.