Presentació del llibre ‘La Lira: 150 anys fent poble’ un relat  historiogràfic de la societat andreuenca

Presentació del llibre ‘La Lira: 150 anys fent poble’ un relat historiogràfic de la societat andreuenca

Aquest proper dissabte, 30 de gener, a les 12:00 hores, tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats de Barcelona (carrer de Sant Adrià, 20) la presentació del llibre LA LIRA, 150 anys fent poble.

El llibre commemora els 150 anys de vida de La Lira, que, des de l’any 1870, dinamitza la vida de Sant Andreu de Palomar mitjançant propostes culturals, esportives i d’esbarjo que tenen com a base el foment de valors com la integració, la igualtat, la participació i el civisme.

A l’acte, intervindran Pau Vinyes, historiador andreuenc i autor de llibre; Lucía Martín, regidora del Districte de Sant Andreu; Maria Àngels Blasco, directora general de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya; Enric Capdevila, president de la Societat Cultural i Esportiva La Lira, i Pep Morella, president de la FAC.

La presentació del llibre LA LIRA, 150 anys fent poble anirà a càrrec de Glòria Prunés, membre del comitè de celebració del 150è aniversari de La Lira, i comptarà també amb la intervenció de Laia Escoté, secretària de l’entitat.

Si voleu assistir a l’acte presencial, us podeu apuntar aquí:

També es podrà seguir en directe per streaming a través del Canal Youtube de La Lira.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.