La Federació d’Ateneus s’adhereix a la campanya ‘Volem més audiovisual en català’

La Federació d’Ateneus s’adhereix a la campanya ‘Volem més audiovisual en català’

La Federació d’Ateneus de Catalunya s’ha adherit a la campanya a favor d’una major presència de l’audiovisual en català, que ha impulsat la Plataforma per la Llengua amb la participació d’altres entitats com l’Acadèmia del Cinema Català i el Clúster Audiovisual de Catalunya.

Volem més audiovisual en català‘, és un decàleg de mesures per a l’audiovisual a Catalunya. El document, presetat el passat dijous, 21 de gener a la Filmoteca de Catalunya, pretén demanar als partits que es presenten a les eleccions al Parlment que l’assumeixin i l’apliquin si acaben arribant al govern.

El decàleg ve acompanyat d’una campanya de sensibilització al voltant d’aquestes deu mesures, entre les quals hi ha un vídeo promocional protagonitzat per diverses personalitats del món de l’audiovisual català: la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català Isona Passola, els actors Laia Manzanares, Estel Solé i Roger Coma, els directors Neus Ballús, Ventura Pons, Sergi Belbel entre molts d’altres professionals d’aquest món.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.