Àngels Ponsa: “El Centre de Lectura de Reus és un referent de la cultura tant a la ciutat de Reus com també al país”

Àngels Ponsa: “El Centre de Lectura de Reus és un referent de la cultura tant a la ciutat de Reus com també al país”

La consellera de Cultura de la Generalitat, Àngels Ponsa, va visitar el 20 de gener el Centre de Lectura de Reus. Ponsa va conèixer detalls de les obres d’ampliació que l’ateneu reusenc està realitzant actualment, un projecte que permetrà ampliar l’espai de les escoles de Dansa i Teatre de l’entitat.

La consellera de Cultura en funcions va visitar també el teatre de l’ateneu, el Teatre Bartrina, i la Biblioteca, on va revisar alguns dels incunables que s’hi conserven. Ponsa va valorar del Centre de Lectura el fet que sigui “un referent de la cultura a la ciutat de Reus però també al país, perquè no és un espai només local sinó que, per la seva activitat i per la vinculació amb el Teatre Bartrina i el munt d’activitats que desenvolupa, té un gran valor”.

Per la seva banda, el president del Centre Lectura, Lluís Miquel Pérez, va destacar: “Ha sigut una visita de coneixement mutu, d’expressió dels projectes de futur i d’interès per veure quin marc de col·laboració es podria implementar”.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.