Jordi Coca, Ester Franquesa i Pep Ribas, els protagonistes de la nova tertúlia d’Ateneus x la Democràcia

Jordi Coca, Ester Franquesa i Pep Ribas, els protagonistes de la nova tertúlia d’Ateneus x la Democràcia

El col·lectiu de la Federació d’Ateneus de Catalunya ‘Ateneus x la Democràcia’, ha organitzat per al dimarts, 26 de gener, a les 19h, una tertúlia de nivell que es podrà seguir des del canal de Youtube de la FAC, que girarà al voltant del paper de l’ateneisme en la preservació de la llengua catalana, una reflexió ben necessària.

Els ponents de la xerrada seran, el doctor en arts escèniques, escriptor i dramaturg català, Jordi Coca, la presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística i directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, Ester Franquesa, i el president de la Coordinació d’Associacions per la Llengua Catalana, Pep Ribas.

‘Ateneus x la Democràcia’, és una plataforma que aglutina una dotzena d’entitats posicionades a favor de l’autodeterminació del país, i periòdicament organitza actes per promoure el debat al voltant de la situació actual de Catalunya i el seu futur, com també per fer difusió de l’activitat del conseller de Cultura a l’exili, Lluís Puig.

Arran del referèndum del Primer d’Octubre de 2017; el 2018 la plataforma d’ateneus va organitzar un concert a Brussel·les amb tots els integrants d’A Grup Vocal, on van estrenar l’espectacle ‘Octubre’, que va incloure una recepció posterior a la Casa de la República, residència del president Puigdemont a Waterloo. Des del col·lectiu es convida a la resta d’ateneus de la federació a adherir-s’hi.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.