El Casal de Llavaneres estrena ’36 preguntes que faran que t’enamoris’, nova producció de la FAC

El Casal de Llavaneres estrena ’36 preguntes que faran que t’enamoris’, nova producció de la FAC

El proper dissabte 23 de gener a les 20 hores, el Casal de Llavaneres acull l’estrena de l’espectacle ’36 preguntes que faran que t’enamoris’, dirigida per Pere Anglas i produïda per la FAC i la companyia Els McGregor Teatre. L’obra inicia a Llavaneres una gira que la durà a més de 30 teatres d’arreu del país. 

Pots enamorar-te d’un desconegut en només 36 preguntes? Amb aquesta premisa, Arthur Aron va fer un experiment sociològic sobre l’intimitat l’any 1997. Tot i que l’objectiu del experiment era investigar sobre l’intimitat, moltes parelles es van enamorar. Ara, Pere Anglas recupera aquesta idea per portar-nos la nova comèdia romàntica de la temporada. Interpretada per Xavier Alomà  (Roc) i Lara Correa (Aura), integrants de la jove companyia Els McGregor Teatre (Up All Night, Potser, Ròmul el Gran, Les Cigonyes vénen de Tailàndia), es tracta d’una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt “friqui” que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

Cada any, la FAC produeix un espectacle propi que es representa en els teatres de la XTAC, la xarxa de teatres més gran de Catalunya. La XTAC té com a objectiu dinamitzar aquests espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació d’espectacles, i un ampli catàleg d’obres disponibles per girar, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formen part. Aquest any, degut a les aturades per la COVID, l’estrena de 36 preguntes coincidirà excepcionalment amb el final de gira d’Una Altra Estrena.

Consulta el calendari d’actuacions tant de ’36 preguntes que faran que t’enamoris’ com d’Una Altra Estrena’.

 

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.