La FAC edita un nou número de la Revista Ateneus sobre arts no escèniques. Consulta-la!

La FAC edita un nou número de la Revista Ateneus sobre arts no escèniques. Consulta-la!

La Federació d’Ateneus de Catalunya ha editat un nou número de la Revista Ateneus, que té com a eix central les arts no escèniques en algunes de les seves diverses disciplines.

Així, la revista comença amb una entrevista a dues artistes i mestres, l’Anna Riera i la Georgina Fernàndez, que parlen de la immersió dels nens petits en el món de l’art i l’escola lliure, des dels seus respectius àmbits de treball.

La revista toca altres disciplines artístiques com l’escriptura, gràcies a un article que ha estat elaborat en col·laboració amb l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Una altra de les temàtiques que tenen un paper destacat en aquest número de la Revista Ateneus és la il·lustració, amb una entrevista a la creadora Carme Solé a la contraportada, i la il·lustració central del número de la Neus Moran, que va ser la portada també de l’anterior revista.

En aquesta edició hom hi trobarà un article també de la periodista cultural Valèria Gaillard, una entrevista al president de La Cumprativa, Ramon Sicart, com a responsable també de la Galeria Sicart i una altra entrevista al veterà del Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí, Sebastià Auleda, a l’apartat protagonistes. L’ex dinamitzador de la FAC, Marc Martín, resol el dubte del Línia Directe amb un article que respon a la qüestió ‘És important, per als ateneus, tenir un projecte a llarg termini?’.

Descarrega’t i llegeix el 23è número de la Revista Ateneus aquí.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.