El president de la FAC, Pep Morella, es reuneix amb totes les entitats per projectar el curs 2021

El president de la FAC, Pep Morella, es reuneix amb totes les entitats per projectar el curs 2021

Durant aquests dies de pre-Nadal, el president de la Federació d’Ateneus, Pep Morella, està mantenint reunions amb totes les entitats federades. Es tracta d’un calendari de 7 reunions telemàtiques territorialitzades que finalitza tot just aquest dimecres, en les quals totes les entitats estan tenint l’oportunitat de connectar-se i traslladar les seves preocupacions de cara al 2021 que tot just començarà en uns dies.

Des de la Federació, el president Morella ha valorat, en aquestes reunions amb les entitats, la situació de la qual parteix l’associacionisme després d’un any de crisi sanitària que ha estat devastador pel sector; i quin és el plantejament que es fa tant des de la FAC com també des del Departament de Cultura, de cara al nou any.

La voluntat és la de poder tornar el més aviat possible a una situació de normalitat, equiparable al 2019. Així, es treballa amb una previsió que això pugui ser possible a partir del setembre de l’any vinent. És per això que, mentrestant, caldrà que les entitats segueixen mantenint l’activitat permesa d’acord amb la normativa vigent a cada moment, ara mateix la del 50% d’aforament, els grups de 6 persones, la distància de seguretat…

Amb aquest horitzó que es planteja a llarg termini (fins passat l’estiu), en les trobades telemàtiques, el president de la FAC s’ha interessat també per l’estat actual de les entitats, i n’ha recollit totes les demandes de cara al Pla d’Ajuts 2021. Morella ha aprofitat per insuflar ànims a les entitats, i ha ofert tot el suport de la Federació pel que calgui durant aquest temps.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.