Dóna suport a l’Associació Cultural Orfeó Badaloní en la cursa per obtenir la Creu de Sant Jordi

Dóna suport a l’Associació Cultural Orfeó Badaloní en la cursa per obtenir la Creu de Sant Jordi

L’Orfeó Badaloní celebrarà el seu centenari aquest proper 2021. L’entitat badalonina, fundada el 1921, demanarà -en motiu d’aquesta efemèride- la Creu de Sant Jordi al Departament de Cultura de la Generalitat. Per aconseguir-ho, li cal el suport de totes les entitats que la vulguin avalar a través duna carta d’adhesió.

La primer institució a fer-ho ha estat el propi Ajuntament de Badalona, a través d’una declaració institucional de l’alcalde Xavier Garcia Albiol en el passat ple de 28 de juliol d’enguany. Per a fer suport, només cal omplir la carta d’adhesió i signar-la i segellar-la com a entitat, enviant-la a dinamitzacio@orfeobadaloni.cat, o a la secretaria de l’entitat.

Carta d’adhesió (Word)
Carta d’adhesió (PDF)

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.