Dimecres 16 de desembre es va celebrar la XVIII edició del Premi de Poesia Catalana Francesc Martí Queixalós

Dimecres 16 de desembre es va celebrar la XVIII edició del Premi de Poesia Catalana Francesc Martí Queixalós

El dimecres 16 de desembre es va celebrar l’entrega de premis de la XVIII edició del Premi de Poesia Catalana Francesc Martí Queixalós, convocat pel Centre d’Amics de Reus. El guanyador d’enguany ha estat el Sr. Salvador Obiols Gómez, de Viladecans (Baix Llobregat). L’acte de lliurament del premi tingué lloc a la sala d’actes del Centre d’Amics de Reus, amb la presència del jurat del premi, el president del Centre, el Sr. Joan Maria Mallafrè, la presidenta de la Diputació la Sra. Noemí Llauradó i de l’alcalde de Reus el Sr. Carles Pellicer.

El jurat qualificador va ser convocat pel Centre d’Amics de Reus i va ser format per Francesc Roig Queralt actuant com a vocal i Robert Miralles i Gutiérrez actuant com a secretari. El jurat va ser presidit per Maria Dolors Vallverdú Torrents. Després d’haver llegit i valorat les 82 obres presentades al concurs i una vegada fetes les oportunes deliberacions, el jurat va considerar concedir el premi a l’obra que excel·leix d’entre totes i que porta per títol “Ara és l’hora”, presentat sota el lema “Aixeca’t i camina”. Per tot això el jurat va acordar, per unanimitat concedir el Premi, dotat amb 600 euros a l’esmentat treball.

Durant la vetllada també es va celebrar la publicació del número 158 de la revista “Lo Nunci” que edita el Centre, i que representava la quarantena edicio anual consecutiva, passant a ser l’única revista impresa en l’actualitat a Reus. Es tracta de tota una fita, donat que al moment de la seva aparició eren més de vint les revistes que s’editaven a Reus, en l’àmbit d’entitats locals.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.