Consell Cultural de les Valls d’Àneu, nova entitat de la Delegació Territorial de les Terres de Ponent

Consell Cultural de les Valls d’Àneu, nova entitat de la Delegació Territorial de les Terres de Ponent

La FAC i concretament la Delegació Terres de Ponent ha sumat una entitat més, una fita que de ben segur ens ajudarà a enfortir la xarxa d’ateneus del nostre territori. Des d’aquí volem donar la benvinguda al Consell Cultural de les Valls d’Àneu, entitat ubicada al Pallars Sobirà, a la població d’Esterri d’Àneu.

El Consell Cultural de les Valls d’Àneu és una entitat catalana creada el 1983 per fomentar la cultura de les Valls d’Àneu. Cal destacar que al 2016 va rebre la Creu de Sant Jordi pel seu treball de recuperació, conservació, restitució i difusió del patrimoni cultural d’aquesta subcomarca del Pallars Sobirà, ben delimitada geogràficament i amb una personalitat històrica acusada. També ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura Popular el 1991.

La seva trajectòria s’ha concretat principalment en nombroses accions culturals i intervencions en el camp del patrimoni i en una contribució molt valuosa per afermar la identitat dels ateneus.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.