Avui a les 20h esteu convidats a seguir pel canal de Youtube de la FAC, la gala dels Premis Ateneus 2020

Avui a les 20h esteu convidats a seguir pel canal de Youtube de la FAC, la gala dels Premis Ateneus 2020

La Federació d’Ateneus de Catalunya us convida a seguir la gala de la 31ª edició dels Premis Ateneus, que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Enguany se celebra al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí, el dimarts 15 de desembre.

A causa de la situació de crisi sanitària, aquesta edició dels Premis Ateneus no admetrà públic, però la FAC ha previst que tothom pugui seguir-la en streaming al canal de Youtube oficial de la Federació, a les 20:00h.

Cal recordar que aquest 2020 s’ha batut el rècord de participació: 104 propostes de desenes d’entitats opten a algun dels reconeixements inclosos en les categories que entren a concurs que són les següents:

  • Comunicació Associativa
  • Creativitat Artística
  • Capacitat d’Innovació
  • Jove, Proposa!
  • Treball en Xarxa
  • Premi especial: «La pandèmia no ens atura»
  • Foment de la Participació

Podeu consultar el programa de la cerimònia clicant al següent enllaç:

Programa cerimonia 20@

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.