El President de la FAC, Pep Morella assisteix a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou local social de l’ateneu Els Propis

El President de la FAC, Pep Morella assisteix a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou local social de l’ateneu Els Propis

El president de la FAC, Pep Morella, va assistir dissabte dia 12 de desembre a l’acte de col·locació de la primera pedra del nou local social de “Els Propis” a Nou Barris, una entitat amb 95 anys d’història a l’esquena. L’objectiu de l’acte era donar el tret de sortida a les obres de rehabilitació integral de la seva seu social, que es troba actualment en un estat molt preocupant amb uns importants problemes estructurals.

Amb el pas dels anys i la millora dels entorns va esdevenir un centre d’acollida per a totes aquelles entitats culturals catalanes del barri que necessitaven un espai per tal de dur a terme les seves activitats i és així com van rebre una colla sardanista, una coral, la banda o un grup de teatre.

Actualment allotgen a la seva seu a diferents entitats del Districte perquè desenvolupin les seves activitats: l’Agrupació Sardanista de l’Ideal d’en Clavé de les Roquetes, la Banda Simfònica de Nou Barris, la Societat Coral l’Ideal d’en Clavé, a més de cedir els espais a qualsevol entitat o associació del Districte que ho demani per tal de realitzar les seves activitats habituals.

Aquesta obra farà que es garanteixi el futur de les entitats acollides, totes elles amb una gran activitat i vinculació al districte. Això farà que disposin d’uns espais renovats que permetin fer les activitats amb una major comoditat i seguretat.

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.