La Secretaria General de l’Esport concedeix ajuts a les entitats esportives

La Secretaria General de l’Esport concedeix ajuts a les entitats esportives

La Secretaria d’Esports de la Generalitat de Catalunya ha preparat una concessió d’ajuts extraordinaris i d’emergència per fer front a la suspensió de l’obertura al públic de les instal·lacions esportives a Catalunya com a conseqüència de la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19.

Entre les instal·lacions esportives, també n’hi ha d’ateneus, que podran accedir a aquests ajuts. Es tracta d’entitats registrades al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya que gestionen instal·lacions esportives.

Termini de presentació de les sol·licituds: El termini de presentació de sol·licituds és des de dilluns 30 de novembre a les 12h fins a divendres 4 de desembre a les 23.59h.

Presentació de sol·licituds: Portal de tràmits de la Generalitat: tramits.gencat.cat amb identificació i signatura electrònica de la persona jurídica sol·licitant.

Per a consultar la quantitat que s’atorgaran amb els ajuts, i la resta d’informació completa per optar-hi, es pot consultar la documentació en aquest PDF adjunt.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.