Conclusions de la 1a trobada virtual de l’associacionisme i el voluntariat

Conclusions de la 1a trobada virtual de l’associacionisme i el voluntariat

Aquest dilluns s’ha fet públic el document amb les conclusions de la 1a trobada virtual de l’associacionisme, que va tenir lloc el passat 13 de novembre per reflexionar sobre els efectes de la crisi sanitària i social en les entitats i proposar estratègies per a l’associacionisme i el voluntariat.

El document final, elaborat amb les millores proposades per les 50 entitats participants, presenta les conclusions de la jornada que aborda els impactes de la pandèmia sobre les entitats i reflexiona sobre les noves estratègies que cal impulsar des de les mateixes entitats i des de les administracions públiques.

Consulta el document amb les conclusions de la trobada.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.