El president de la FAC assisteix a l’entrega dels Premis Arnau de Palomar 2020 a Riudoms

El president de la FAC assisteix a l’entrega dels Premis Arnau de Palomar 2020 a Riudoms

El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar (CERAP) i l’Ajuntament de Riudoms van lliurar els Premis Arnau de Palomar 2020 a través de les xarxes socials. L’acte presencial, que estava previst que es realitzés el 13 de novembre al teatre del Casal Riudomenc, es va haver de suspendre per les restriccions del Covid-19.

D’aquesta manera, a partir del mateix 13 de novembre es van anar penjant a les xarxes els guanyadors de les set modalitats dels premis. En aquest acte virtual de lliurament dels premis van participar Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, que va pronunciar un parlament del que ha suposat el coronavirus per a la cultura i el món associatiu; i la presidenta del CERAP i l’alcalde de Riudoms, Marisol Virgili i Sergi Pedret, que van oferir unes paraules de salutació.

L’acte virtual de lliurament dels premis es va tancar el dissabte 21 de novembre amb un vídeo, realitzat per Agnès Olivé, membre de la Secció d’Art del CERAP, en què es resumia un any de vida tan atípic com l’experimentat per l’entitat aquest 2020.

A banda de la virtualitat, l’altra gran novetat de la 29a edició els Premis Arnau de Palomar ha estat la gran participació. Es van rebre 239 treballs provinents de diversos punts dels Països Catalans i es van batre rècords de participació en les modalitats de Narrativa breu (114) i Recull de poesia (51). És de destacar que, amb aquesta alta participació, cinc de les set modalitats dels premis les han guanyat riudomencs, un fet que feia anys que no succeïa.

La dotació econòmica total dels premis en aquesta 29a edició dels Premis Arnau de Palomar, ha estat de 6.500 euros.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.