Participa al concurs per modernitzar la imatge corporativa de l’Ateneu de Térmens!

Participa al concurs per modernitzar la imatge corporativa de l’Ateneu de Térmens!

L’Ateneu de Térmens ha decidit modernitzar la seva imatge corporativa i adaptar-la als nous temps i amb aquest objectiu ha convocat un concurs obert a totes les persones interessades en prendre-hi part.

Entre els treballs presentats s’escollirà el nou logotip de l’entitat termenina que esdevindrà la imatge de gener de 2021. A aquest efecte s’han fet públiques les bases que regiran tant la participació com el calendari i requisits que han de complir els documents que es presentin a concurs.

Consulta les BASES que t’adjuntem aquí, i participa!

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.