Participa a l’enquesta el·laborada per Torre Jussana sobre l’impacte del COVID a les entitats barcelonines

Participa a l’enquesta el·laborada per Torre Jussana sobre l’impacte del COVID a les entitats barcelonines

Des de Torre Jussana s’ha elaborat una segona enquesta sobre l’impacte de la crisi derivada del COVID-19 a les entitats de Barcelona. L’objectiu és que responguin el màxim nombre d’entitats sense ànim de lucre de la ciutat i per això, demanen que tothom ajudi en la difusió. Els resultats d’aquesta enquesta permetran conèixer de primera ma quines són les necessitats de les organitzacions en el marc d’aquesta segona onada. Això servirà per:

  • Oferir dades als ateneus que permetin reorientar la seva tasca de suport.
  • Adaptar els serveis i recursos que s’ofereix des de Torre Jussana i personalitzar-los per cada territori/sector.
  • Reorientar les polítiques públiques de suport al teixit associatiu.

Per omplir l’enquesta, seguiu l’enllaç:
http://tjussana.cat/noticia.php?id=579.

La primera enquesta, feta durant el 1r confinament, la van respondre més de 800 entitats i ha permès reorientar bona part dels serveis i recursos del centre cap a la generació de solucions a les problemàtiques derivades de la pandèmia.  Conegueu la primera onada de resultats que en vam extreure .

 

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.