L’activitat anual de la DT Girona pel 2021 serà un cicle itinerant de cantautors i cantautores de les comarques gironines

L’activitat anual de la DT Girona pel 2021 serà un cicle itinerant de cantautors i cantautores de les comarques gironines

La Delegació de les Comarques Gironines ha decidit dur a terme un Cicle de Cançó d’Autor com a activitat anual pel 2021. La idea va sorgir al darrer plenari que es va celebrar el 3 d’octubre al Centre Fraternal de Palafrugell, i posteriorment es va portar a votació a través del nou programa d’enquestes de la FAC.

Tots els ateneus de la delegació que no van poder formar part del plenari i que van votar en l’enquesta van estar d’acord amb aquesta decisió, de manera que l’any vinent l’activitat anual de la delegació serà un cicle itinerant de cantautors i cantautores de les comarques gironines, que girarà pels diversos ateneus de la zona. A banda de l’activitat anual, els ateneus de Girona també van votar que la formació anual que es duria a terme durant el 2021 tractaria sobre comunicació i xarxes socials, amb l’objectiu de potenciar la difusió de les activitats, generar més impacte i arribar a nous públics.

Deixa el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.